крутий обід для компанії

Sous Vide рецепт:
Соковиті бургери

Інгредієнти:
Фарш з яловичини - 900 г
Яйце - 1 шт (50 г)
Сіль та перець - за смаком



1
Перед тим, як почати
Налийте в кастрюлю воду, закріпіть на ній сувід і встановіть температуру 56°С, щоб отримати дуже соковите м'ясо рожевого кольору. Доки вода гріється, займіться підготуванням продуктів.
2
Підготуйте фарш
Змішайте фарш з яйцем. Розділіть на порції та сформуйте з них круглі котлети для бургерів. Посоліть, поперчіть кожну порцію з обох боків і покладіть до пакета. Рекомендуємо класти по 2 шматочки в один пакет, щоб вони не втратили форму під час приготування.

Готуйте м'ясо з сувідом від 15 хв (для котлет товщиною 1,3 см) до 30 хв (товщина 2,5 см).
3
Останні штрихи
Дістаньте м'ясо, охолодіть його до кімнатної температури та підсмажте на грилі протягом 45 с з кожного боку. Візьміть ваші улюблені булочки, соус та овочі - і все, круті та соковиті бургери готові!
Готувати - просто. Замовте сувід Mirta зараз!
Джерело: chefsteps.com
Made on
Tilda