смачна закуска

Sous Vide рецепт:
Хрусткі курячі стегенця

Інгредієнти:
Курячі стегенця - 4 шт.
Сіль, перець, оливкова олія - за смаком

1
Перед тим, як почати
Налийте в кастрюлю воду, закріпіть на ній сувід і встановіть температуру 75°C. Доки вода гріється, займіться підготуванням продуктів.
2
Приготуйте стегенця
Видаліть кістки зі стегенець і злегка відбийте їх. Посоліть, поперчіть і покладіть до зіп-пакета, додавши трохи оливкової олії. Опустіть пакет у воду, закрийте його та готуйте протягом 45 хв.
3
Останні штрихи
Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Вийміть стегенця з пакета, обсушіть паперовим рушником і обсмажте з одного боку (шкіркою донизу) протягом 2 хв. Подавайте до столу з пюре та салатом.
Готувати - просто. Замовте сувід Mirta зараз!
Джерело: chefsteps.com
Made on
Tilda