ідеальний сніданок

Sous Vide рецепт:
Яйця Бенедикт з соусом Голландез

Інгредієнти:
Яйця - 12 шт
Англійські булочки - 6 шт
Шинка - за смаком
Кріп - за смаком

Для соусу голандез:
Шампанський оцет - 40 г
Цибуля шалот - 25 г
Підсолене вершкове масло - 150 г
Яєчні жовтки - 85 г
Вода - 60 г
Лимонний сік - 20 г
Сіль - 3 г
1
Перед тим, як почати
Налийте в кастрюлю воду, закріпіть на ній сувід і встановіть температуру 64°C. Доки вода гріється, займіться підготуванням продуктів.
2
Приготуйте соус і яйця пашот
Подрібніть у блендері цибулю шалот, покладіть до невеликої каструльки, додайте шампанський оцет і готуйте на великому вогні, доки рідина не зменшиться вдвічі. Процідіть оцет, щоб видалити цибулю.

Покладіть до зіп-пакета інгредієнти для соусу Голландез - вершкове масло, яєчні жовтки, сіль, влийте воду, лимонний сік, сіль та оцет, відділений від цибулі. Опустіть пакет у воду, застібніть його та готуйте протягом 1-2 годин.

До тієї ж каструлі з водою покладіть яйця. Щоб їх було зручніше виймати, можете попередньо покласти їх в зіп-пакет.
3
Підсмажте булочки
Поки соус і яйця готуються, розігрійте духовку до 93°C. Розріжте англійські булочки навпіл, змажте маслом, при необхідності посоліть і підсмажте.

Покладіть булочки на деко, тонко наріжте шинку та викладіть її на булочки таким чином, щоб по центру залишився отвір для яйця. Поставте у розігріту до 93°C духовку до подачі на стіл.
4
Останні штрихи
Вилийте соус Голландез до чаші блендера та збийте на середній швидкості до легкої консистенції та світло-жовтого кольору.

Розкладіть булочки з шинкою на тарілки, акуратно розбийте яйця та покладіть до кожного «гнізда» з шинки по одному яйцю. Полийте соусом Голландез, посипте кропом або вашими улюбленими спеціями та подавайте до столу.
Готувати - просто. Замовте сувід Mirta зараз!
Джерело: chefsteps.com
Made on
Tilda