КОРИСНИЙ ОБІД

Sous Vide рецепт:
Стейк з сьомги

Інгредієнти:
Філе сьомги - 2 шт.
Сіль, цукор, перець, оливкова олія - за смаком.

1
Перед тим, як почати
Налийте в кастрюлю воду, закріпіть на ній сувід і встановіть температуру 50°C. Доки вода гріється, займіться підготуванням продуктів.
2
Підготуйте філе
Покладіть філе шкіркою вгору, зробіть декілька паралельних надрізів - зупиніться, як тільки дістанете до філе. Потім посоліть, посипте цукром і залиште на 10 хв, після чого промийте під холодною водою та обсушіть серветками.

Покладіть філе до пакета та рівномірно розподіліть між шматками оливкову олію, щоб вони не злипалися. Опустіть пакет у воду та готуйте протягом 30 хв (якщо філе товстіше 2,5 см, готуйте 40 хв).
3
Останні штрихи
Обережно вийміть філе з пакета та обсмажте на оливковій олії протягом 1 хв до хрусткої скоринки.
Готувати - просто. Замовте сувід Mirta зараз!
Джерело: chefsteps.com
Made on
Tilda